° Je weet eigenlijk niet goed HOE je aan opruimen moet beginnen, of je hebt het nooit geleerd. 
° Je moet toegeven dat je je daar deep down wel een beetje voor schaamt. Want als vrouw "hoor je toch te weten hoe je een huishouden runt, en hoe je goed voor jezelf zorgt?". Spoiler alert: je bent niet alleen!
° Je vraagt je af waarom het je niet lukt om je huis blijvend op orde te houden.

° Je krijgt de kriebels als onverwacht de deurbel gaat, want jij hebt liever niet dat mensen onaangekondigd op bezoek komen. Nét op dat moment ligt er overal speelgoed, staat er een berg afwas en ben je bezig met de was en strijk.
° E
n oh jee, wat als de poetsvrouw of de babysit komt, en ze zoekt iets in jouw kasten...  Help! 
Of ga je al opruimen en poetsen vóór de poetsvrouw komt?

Als je bij één of meerdere puntjes hebt zitten knikken van 'Oh my God, Dorien, dat ben ik!'...
Dan is het Reset Traject de oplossing waar je al die tijd naar zocht om de touwtjes in handen te nemen, en komaf te maken met beperkende gedachten rond ontspullen. 
Doel: jouw volste potentieel leven!


° door op te ruimen letterlijk en figuurlijk ruimte schept om een nieuwe partner aan te trekken (of net over je ex te geraken).
° een hernieuwde passie ontdekt voor een vergeten hobby.
° het aandurft om een nieuwe job te starten.
° de moed hebt om te verhuizen.
° makkelijk de stap zou zetten om op wereldreis te vertrekken (want spullen houden je niet tegen. Jij reist licht.)
° meer dan genoeg quality time kan doorbrengen met je familie en vrienden.
° veel meer geld overhoudt aan het einde van de maand omdat je enkel bewust koopt wat je gelukkig maakt (gedaan met dingen dubbel te kopen omdat je ze niet kan vinden). 
° je leven makkelijker en eenvoudiger maakt door op te ruimen.
° na een drukke dag thuiskomt in een ordelijk huis waar je meteen tot rust komt en kan ontspannen.Het enige dat jij nodig hebt, is de durf om te starten en een goed stappenplan

Het eerste is aan jou, voor het tweede zorg ik.
Laat mij jou tonen hoe!
Bij Helder Huis leer ik jou alles wat je moet weten over ontspullen en (her)organiseren. Je leert alle principes van de KonMari Methode(Rdie ervoor zorgen dat je gaat sprankelen van vreugde.
Ik reik je alle info aan die je nadien voor de rest van je leven kan toepassen, en die je kan doorgeven aan jouw kinderen, familie en vrienden.

Weet je, mensen maken alles graag moeilijker dan nodig is. We zijn gedurende jaren geconditioneerd om te geloven dat het bezitten van meer spullen ons blijer maakt. Dat we dan pas iets betekenen in deze maatschappij. 
Maar is dat wel zo?

Hoeveel tijd en geld besteed jij aan het onderhouden en stockeren van alle dingen die je bezit? 
Wat zou je liever met deze tijd en geld doen?

Opruimen is simpel. Niet altijd makkelijk, maar wel simpel. 
Zolang je maar de juiste methode toepast.

Vergeet alle rationele manieren om op te ruimen, 
kom ontdekken hoe het ook op
gevoel kan.


Wie heeft er zin en tijd om 365 dagen per jaar op te ruimen?
Niemand toch?!
Geloof me, het kan anders!

Thin header here
 Dit ben jij na het volgen van het Joy at Home Traject bij Helder Huis 
Jij voelt je vrij want elk item in je huis heeft een eigen plekje. Hierdoor ervaar je tijdswinst omdat je niet meer achter alles moet zoeken én je doet geen dubbele aankopen meer.
Je ervaart rust en overzicht.
Je administratie is op orde en je vindt het makkelijk om het zo te houden. Hallo structuur!
Jij hebt een systeem aangeleerd dat je voor de rest van je leven kan toepassen.
Jij hebt een kledingkast die alleen jouw topstukken bevat. 
Jij bent een inspiratie voor jouw omgeving door de vrouw die je bent geworden na het volgen van deze cursus.
Thin header here

Bij het Reset Traject krijg je alles wat je moet weten om zo snel mogelijk jouw gewenste resultaat te behalen. 
Het is eenvoudig, gemakkelijk te begrijpen en gewoon in het Nederlands. 
Want KENNIS + IMPLEMENTATIE = TRANSFORMATIE.
Dit is het enige opruimtraject dat je ooit nodig zult hebben als het gaat om (opnieuw) orde brengen in je huis. DE COACHING 

° 1-op-1 opruimsessies van 4 uur bij jou thuis (in overleg in te plannen).

° Door 1-op-1 samen te werken kies je voor een maximaal resultaat.

° Jouw commitment om tussen onze 1-op-1 sessies alleen verder op te ruimen #joywork. 

 DE PERIODE 

° Het Joy At Home Traject loopt over een periode van 6 maanden.

° De data worden in overleg ingepland.

° Dit traject wordt slechts opengesteld voor 3 klanten per jaar.

 DE SUPPORT 

° Werkboek dat je ondersteunt in je opruim journey.

° Exclusieve toegang tot mij persoonlijk tussen de lessen via Whatsapp.

° Checklists om je vooruitgang bij te houden.

 DE GOESTING 
Dit is jouw teken!
Ik ben benieuwd jou te leren kennen en samen te werken naar een opgeruimd huis.
Jouw volgende stap is het invullen van deze vragenlijst (10 minuutjes). 


NOG VRAGEN? I'M HAPPY TO HELP

Is het Joy At Home Traject iets voor mij?

Als jij al dikwijls bent gestart met het opruimen van je werkplek of woning en het evenveel keer hebt opgegeven, en je nog steeds het gevoel hebt dat je kasten uitpuilen, dat je geen orde hebt in je administratie, je keuken en je kleerkast dan is dit Joy At Home Traject 100% voor jou. Doordat we 1-op-1 samenwerken, word je heel persoonlijk geholpen en kan je je niet "verstoppen" of uitstellen. Dit resulteert erin dat jij het Joy At Home Traject afmaakt en dat je op het einde van de rit écht een opgeruimd huis hebt. We gaan voor de Totale Transformatie hier! Ik ben jouw stok achter de deur als het moeilijk wordt. Het is een veilige plek waar jij al je frustraties, verdriet maar zeker ook jouw successen mag delen! 

Wanneer start het Joy At Home Traject?

Vanaf het moment dat jij de vragenlijst helemaal hebt ingevuld, al jouw vragen beantwoord zijn en we voelen dat er een match is, zal ik je uitnodigen om de betaling te doen. Vanaf dat moment is jouw plek verzekerd en krijg je toegang tot mijn agenda, waar je rechtstreeks data kan inplannen om aan de slag te gaan!
Over een periode van 6 maanden tijd neem ik je mee door alle categorieën van de KonMari Methode zodat jij je gaandeweg de methode eigen maakt. Doordat we 1-op-1 opruimsessies bij jou thuis combineren met de mogelijkheid om me tussendoor vragen te stellen, kan jij makkelijk op jouw eigen tempo je huis verder opruimen, terwijl je kan terugvallen op de nodige support tijdens jouw opruimfestival.

Ik heb niet veel spullen in een bepaalde categorie. Mag ik die dan overslaan?

Het klopt dat niet iedereen evenveel spullen heeft binnen een bepaalde categorie (sommige mensen hebben bv. veel kleding, anderen hebben veel boeken, sommige hebben veel van beide). Ieders gezinssamenstelling is anders, en de grootte van je woning ook. 
Als je effectief niet veel spullen hebt binnen een bepaalde categorie, betekent dit gewoon dat je sneller klaar bent voor dat deel. Je kan dan meteen door naar de volgende categorie. 

Hoe lang duurt het Joy At Home Traject?

6 à 9 maanden is de tijd die nodig is om een "gemiddeld" huis van A tot Z op te ruimen volgens de principes van de KonMari Methode. Het Joy At Home Traject met 1-op-1 opruimsessies van Dorien loopt in totaal dan ook over 6 maanden. Binnen die tijd ben ik 5 of 10 keer bij je thuis geweest om elke categorie uit te leggen en te begeleiden (1 opruimsessie duurt 4 uur). Heb je tussendoor vragen, dan kan je die altijd stellen via Whatsapp. Daar krijg je altijd snel antwoord. Na het traject van 6 maanden, behoud je nog eens 6 maanden toegang tot Dorien via Whatsapp om eventuele vragen te stellen. In totaal krijg je dus 12 maanden support van Dorien.
Uiteraard hangt jouw eindresultaat af van jouw commitment, het aantal spullen je hebt, hoeveel tijd je wil/kan spenderen en of je alles implementeert zoals tijdens het Joy At Home Traject wordt aangeleverd.

Hoeveel contact heb ik met Dorien zelf?

Je krijgt op 3 manieren ondersteuning van Dorien:
1. Via 1-op-1 begeleiding bij je thuis. Tijdens deze sessies werken we heel persoonlijk samen en gaan we in de diepte. 
2. Tussen onze sessies kan je al je vragen stellen en persoonlijk antwoord krijgen via Whatsapp. 
3. Via het werkboek dat ik creëerde en dat erop gericht is om je vooruitgang te ondersteunen.

Waarom dit Joy At Home Traject anders is.

Dorien wil zoveel mogelijk impact maken in het leven van duizenden vrouwen. Zodat ze een lichter, energieker en 'joyfuller' leven leiden. Daarom reikt dit Joy At Home Traject je het beste van beide werelden aan voor een maximaal resultaat. Je krijgt alle tools aangereikt in de vorm van 1-op-1 opruimsessies onder begeleiding van Dorien, gecertificeerd KonMari Consultant sinds 2018. Eén opruimsessie covert één KonMari categorie. Dorien helpt je tijdens de homesessie op weg zodat je nadien op je eigen tempo de categorie verder kan opruimen. De combinatie van 1-op-1 en online contactmomenten maakt van dit Joy At Home Traject een uniek opruimprogramma in België. 

Hoe zit het met refunds?

Nope, geen refunds. Dorien is overtuigd van de waarde van dit Joy At Home Traject en werkt daarom alleen samen met vrouwen die een groeimindset hebben. Die 100% ownership nemen en in actie komen om tot hun doelen te geraken. #noexcuses
Je krijgt alle kennis en tools aangereikt die komaf maken met wanorde en rommel. Bovendien kan je al je vragen stellen via Messenger. En op momenten dat het moeilijk wordt, sta ik aan de zijlijn om voor je te cheeren en je met tough love een duwtje in de rug te geven. You've got this!