Opruimcoach in Grobbendonk 

KonMari-gecertificeerd
Voor particulieren en ondernemers
Gratis e-boek

Ben jij op zoek naar een opruimcoach in de wijde omgeving rond Grobbendonk en Antwerpen? Dan ben ik de ideale persoon om jou verder te helpen. Helder Huis in Grobbendonk, regio Antwerpen, is gericht op het helpen van zelfstandigen en solo-ondernemers om orde te brengen in hun bedrijf. Graag begeleid ik jou op de weg naar een opgeruimd hoofd en bedrijf.

 Wil je weten welk traject het beste bij jou past?

Contacteer mij


Foto collage - Helder Huis

 De ideale opruimcoach voor ondernemers  

Opruimen lijkt misschien een gemakkelijke en alledaagse activiteit. De kunst van het efficiënt opruimen, zodat je huis op orde blijft, is echter iets dat niet veel mensen onder de knie hebben. Als  professionele organizer of opruimcoach help ik jou om je huis of bedrijf op orde te krijgen en alleen datgene over te houden wat je echt nodig hebt. Zo ga je letterlijk en figuurlijk lichter door het leven en hoef je voortaan veel minder tijd te spenderen aan opruimen. Als gecertificeerde  KonMari-consultantleer ik jou de befaamde methode van Marie Kondo aan. Ik ben de enige opruimcoach in het land die zich specifiek profileert als  opruimcoach voor bedrijven,, meer bepaald voor solo-ondernemers en zelfstandigen. Aan de hand van handige  workshops over opruimen leer ik jou hoe je orde en structuur brengt in je bedrijf. Zo houd je meer tijd over voor het belangrijke werk – of voor jezelf, uiteraard! – of voor jezelf, uiteraard!

 De eerste stap om te zetten? 

 Volg me op Facebook 

Word lid van de besloten FACEBOOK GROEP en krijg gratis tips, stel jouw opruimvragen, en blijf als eerste op de hoogte van alle nieuwtjes.Facebook logo
  Hoe kan ik jou helpen?  
Kies de optie die jou op dit moment in je leven een stap dichter brengt bij jouw droomleven
Klik op de afbeelding om meer te weten.
 
Spark of joy - Helder Huis
Light reset traject - Helder Huis
Intensive reset traject - Helder Huis

 Ga lichter door het leven 

Wil jij je bedrijf aanpakken samen met een opruimcoach en woon je in de omgeving van Grobbendonk te Antwerpen? Stuur dan snel een bericht naar  dorien@helderhuis.be of vul het contactformulier in door te klikken op “contact” in de rechterbovenhoek van deze pagina. Meer informatie over de  prijs van mij als opruimcoach  vind je alvast online. Je kan ook mijn  gratis organizing hacks downloaden om op een laagdrempelige manier te starten met efficiënter op te ruimen.


Your life truly begins after you've put your house in order