Mijn vlucht werd geannuleerd! (En toch kwam ik eerder toe dan gepland)


Deze Spark of Joy schrijf ik op 10.000 meter hoogte. Door het vliegtuigraampje (een vliegtuig van de Smurfen nog wel) bewonder ik onder mij de bergen, de ontelbare ruige eilanden die uit de glinsterende blauwgroene zee verschijnen en de sporadische wolken die op wattenbollen lijken.

Als je net als ik de afgelopen weken uitkeek naar een welverdiende vakantie, en als je had gekozen om te vliegen naar jouw bestemming, dan is de kans groot dat jouw vlucht ook geannuleerd werd door de voorbije stakingen op de luchthaven. Hoe ik toch eerder op mijn bestemming toekwam, ontdek je in dit blog.
Read more...

Deze kerstcadeaus kosten weinig of niks (en zorgen voor meer kwali-tijd)

Kerstmis staat voor de deur! Nog 10 nachten slapen om precies te zijn.
Zit jij ook al helemaal in de kerstvibe?
Om je op weg te helpen, schreef ik mijn ideeën neer van kerstcadeautjes die weinig of niks kosten. En dat is best wel een lijst geworden. Je kan ze in deze blog lezen. Vul jij verder aan onder het blog? 
Read more...

Hoe begin ik best met opruimen?

Het is zondagochtend, herfst, en het is niet zo goed weer buiten. De lucht is grijs, er valt lichte regen, de blaadjes waaien van de bomen, … en je hebt geen zin om het huis uit te gaan vandaag. Met je eerste koffie in de hand wandel je wat door je keuken en living. Je oog valt op die stapel papieren, reclame en ongeopende brieven die nog op de eettafel liggen. Wat verder staat er nog een afwasje op het aanrecht en de strijk staat ook nog in de mand te wachten tot je er aan begint. Je trekt een lade en een kast open en de moed zakt je meteen in je schoenen....
Read more...