Maak komaf met: 
 

Als je bij één van deze drie punten zit te knikken van 'Oh my God, Dorien, dat ben ik!'...
Dan is de Clean Desk videoreeks dé oplossing waar je al die tijd naar zocht.
Gedaan met zomaar iets doen zonder een beproefd stappenplan. 
Gedaan met te veel spullen op een te kleine werkplek.
Bye bye aan de stapels papieren op je bureau. 

Het enige dat jij nodig hebt, is de durf om te starten en een goed stappenplan

Het eerste is aan jou, voor het tweede zorg ik.

Laat mij jou tonen hoe!
 Ben je op zoek naar: 
 

In de videoreeks Clean Desk leer ik jou alles wat je moet weten over ontspullen, (her)organiseren en structureren van je administratie, je kantoormateriaal en de inhoud van je bureaukasten. 
Je leert er alle principes van de KonMari Methode® die ervoor zorgen dat je een beproefd stappenplan kan volgen.

Ik reik je alle info aan die je nadien voor de rest van je leven kan toepassen, zowel in je privé als je bedrijfsadministratie.

Weet je, mensen maken alles graag moeilijker dan nodig is. We zijn gedurende jaren geconditioneerd om te geloven dat het bezitten van meer spullen ons blijer maakt. Dat we dan pas iets betekenen in deze maatschappij. 
Maar is dat wel zo?

Hoeveel tijd en geld besteed jij aan het onderhouden en stockeren van al die dingen en apparaten, die je bezit? 
Wat zou je liever met deze tijd en geld doen?

Opruimen is simpel. Niet altijd makkelijk, maar wel simpel. 
Zolang je maar de juiste methode toepast.

Vergeet alle rationele manieren om op te ruimen, 
kom ontdekken hoe het ook op
gevoel kan.

Geen Japans, gewoon in het Nederlands :-)


Wie heeft er zin en tijd om 365 dagen per jaar op te ruimen?
Niemand toch?!
Geloof me, het kan anders!

 Een opgeruimde werkplek in 3 onderdelen 

Doorloop deze 3 delen naar een getransformeerde werkplek: 
The Desk (= klein kantoormateriaal), The Paper (= je papieren administratie en business boeken) en The Digital (= alle digitale clutter). Ontmoet Dorien, 
 jouw persoonlijke KonMari Consultant 

Hi there! Als Gecertificeerd KonMari Consultant begeleid ik sinds 2018 solo-ondernemers en freelancers die hun administratie willen stroomlijnen en vereenvoudigen. Zodat je meer tijd hebt om te focussen op jouw core business. Samen maken we jouw werkplek joy-proof zodat jij met plezier aan je werkdag begint! Dit ben jij na het toepassen van Clean Desk 

 Jij voelt je vrij want elk item in je kantoor heeft zijn plekje. Hierdoor ervaar je tijdswinst omdat je niet meer achter alles moet zoeken én je doet geen overbodige aankopen meer.

Je administratie is op orde en je vindt het makkelijk om het zo te houden. Hallo structuur!

Jij hebt een eenvoudig systeem aangeleerd dat je voor de rest van je leven kan toepassen.

Jouw werkplek straalt 100% uit wie je bent en daar ben je f#ck!ng trots op. Het is jouw inspiratieplek.

 Je kantoor of praktijk straalt professionalisme en rust uit naar je klanten, leveranciers en bezoekers.

Bij Clean Desk krijg je alles wat je moet weten om zo snel mogelijk jouw gewenste resultaat te behalen. 
Het is eenvoudig, gemakkelijk te begrijpen en gewoon in het Nederlands. 
Want KENNIS + IMPLEMENTATIE = TRANSFORMATIE.
Dit is het meest complete opruimtraject dat je ooit nodig hebt als het gaat om orde brengen in je kantoor en administratie. DE COACHING 

° Besloten Facebook groep waar je al je vragen kan stellen

° 3 x Q&A groep call

° 3 actiemomenten waarbij ik online beschikbaar ben voor al je vragen. Terwijl jij vanuit je werkplek aan de slag gaat met de categorie van dat moment (optioneel)

 DE PERIODE 

° Ieder ruimt op volgens haar eigen tempo en tijdsbesteding. 

° Startdatum: je kan op elk moment instappen

° Als Founding Member houd je levenslang toegang tot de online leeromgeving

 DE SUPPORT 

° Online platform met toegang tot meer dan 25 video's.

° Werkboeken, checklists, templates, ... die je ondersteunen in je opruim journey.

° Support van mezelf en de andere deelneemsters om te brainstormen, ervaringen te delen en accountability. 

 DE GOESTING  Wat Clean Desk jou oplevert 

✨ Je leert hoe je spullen kan loslaten zonder schuldgevoel.
✨ De checklists verdelen het werk in hapklare tussenstappen waardoor je in actie blijft en continu resultaat haalt.
✨ De opbergmethode zorgt voor plaatsbesparing, dus meer ruimte in je kasten en meteen een overzicht van wat je hebt.
✨ Jij neemt verantwoordelijkheid voor je eigen spullen en chaos.
✨ Je gaat van ‘ik doe maar iets’ naar ‘laserfocus’.
✨ Je vindt digitale documenten makkelijk terug zonder een eindeloze mappenstructuur.
✨ Zo krijg je minder mail.Totale waarde: € 2.957 excl. btw
➡️ Start nu voor € 497 excl. btw ⬅️

Deze waanzinnige deal is enkel voor Founding Members die op de VIP wachtlijst staan.
Na deze editie verdubbelt de prijs.Bouw je mee aan de Clean Desk videoreeks?
Momenteel wordt er achter de schermen met veel goesting hard gewerkt om al mijn kennis, ervaring en waardevolle content voor jou te bundelen in deze unieke videoreeks die je nergens anders vindt.
Welke vraag moet ik zeker behandelen volgens jou?

 Nog vragen? I'm happy to help 

 Is Clean Desk iets voor mij? (Want ik ben te chaotisch, ik ben al ordelijk, ik ga het nooit volhouden, ...)

Jij bent een ambitieuze solo-ondernemer of freelancer zonder vast personeel in dienst. Je bent al dikwijls gestart met ontspullen en hebt het evenveel keer opgegeven. Als je nog steeds het gevoel hebt dat je bureaukasten uitpuilen. Als je geen orde hebt in je administratie, en elke kwartaalafsluiting voelt als een struggle, dan is dit traject zéker voor jou. Binnen Clean Desk zijn er groepscalls, een besloten Facebook groep en implementatiemomenten die ervoor zorgen dat je deze videoreeks effectief afmaakt en resultaat behaalt. Zodat je op het einde van de rit écht een blijvend opgeruimde werkplek en administratie hebt. We gaan voor de Totale Transformatie hier! De groep en ik zijn jouw stok achter de deur. Het is een veilige plek waar jij al je frustraties, uitstelgedrag, maar zeker ook jouw successen kan delen! 
Ook als je van jezelf vindt dat je best ordelijk bent, kan je heel veel uit deze videoreeks halen. Je leert nieuwe opbergsystemen en je zal vereenvoudigen zoals je nooit eerder deed.

Wanneer start Clean Desk?

Momenteel wordt er achter de schermen vol goesting hard gewerkt om de meest geniale en waardevolle content te bundelen voor jou. Door je op de VIP wachtlijst te zetten, ontvang je als eerste bericht als de deuren opengaan. Zo mis je niks en kan jij genieten van de voorwaarden als Founding Member.

Ik heb niet veel spullen in een bepaalde categorie. Mag ik die dan overslaan?

Het klopt dat niet iedereen evenveel spullen heeft binnen een bepaalde categorie (sommige mensen hebben bv. veel papieren documenten, anderen hebben veel digitale documenten, of veel kantoormateriaal, sommige hebben veel van alles). Ieders bedrijf is anders. Maar of je nu producten of dienstern verkoopt, dat maakt niet uit. Clean Desk is zo opgezet dat je op je eigen tempo en tijdsbesteding deelneemt.
Als je effectief niet veel spullen hebt binnen een bepaalde categorie, betekent dit gewoon dat je sneller klaar bent voor dat deel. Je kan dan meteen door naar de volgende stap of even een rustmomentje pakken.

Hoe lang duurt Clean Desk?

Reken op een 3 maanden tijd om een gemiddelde werkplek van A tot Z op te ruimen volgens de principes van de KonMari Methode. Sommige mensen willen alles op 2 weken rond hebben, anderen spreiden het over een periode van 6 maanden. Jouw eindresultaat hangt af van jouw commitment, het aantal spullen je hebt, hoeveel tijd je wil/kan spenderen en of je alles implementeert zoals in Clean Desk wordt aangeboden.
Tijdens de online Q&A calls en actiemomenten (deze laatste zijn optioneel, maar zeker aan te raden want zij zorgen voor de grootste transformatie) kan je live al je persoonlijke vragen aan Dorien. Heb je tussendoor vragen, dan kan je die altijd stellen in de besloten Facebook groep. Als Founding Member blijf je altijd toegang houden tot de online videoreeks (= zolang deze blijft bestaan) en de FB groep.

Hoeveel contact heb ik met Dorien zelf?

Je krijgt op 3 manieren persoonlijk ondersteuning van Dorien:
1. Via online Q&A groep calls. In deze calls worden jouw opruimvragen persoonlijk en live beantwoord en gaat Dorien dieper in op de materie van een bepaalde categorie. Deze calls van een uur worden opgenomen, zodat je ze op een later moment kan herbekijken. 
2. Binnen de besloten Facebookgroep kan je al je vragen stellen en persoonlijk antwoord krijgen. Tag Dorien in je bericht voor een snel antwoord.
3. Tijdens de online actiemomenten van +- 2 uur, ga je effectief in jouw kantoor/praktijk opruimen, tegelijk met de andere deelneemsters van Clean Desk. Zo voel je je minder alleen tijdens het opruimen. Bovendien is Dorien beschikbaar voor hulp als je ergens tegenaan loopt in dat moment.

Krijg ik meteen toegang tot alle video's?

De toegang tot de video's wordt stelselmatig vrijgegeven. Dit zorgt ervoor dat er tijd en ruimte is om de opgedane kennis te implementeren. Ook biedt Clean Desk jou (optionele) online actiemomenten aan waarbij je jouw werkplek effectief opruimt tijdens die call, terwijl Dorien online beschikbaar is om jouw persoonlijke vragen te beantwoorden. Zodat je niet vast komt te zitten, en meteen geholpen wordt.
Wetende dat de andere deelnemers op hetzelfde moment als jij ook aan het opruimen zijn, verhoogt de motivatie.

Waarom Clean Desk anders is dan andere online programma's.

Dorien wil zoveel mogelijk impact maken in het leven van duizenden solo-onderneemsters. Daarom reikt Clean Desk je het beste van beide werelden aan voor een maximaal resultaat in de vorm van video's en online persoonlijke begeleiding. Je krijgt alle principes van de KonMari Methode wat betreft administratie en kantoor aangereikt in de vorm van een online videoreeks. Deze is samengesteld door Dorien zelf, waarin al haar kennis en ervaring als gecertificeerd KonMari Consultant sinds 2018 samenkomt. De video's kan je herbekijken zoveel je wil. Maar je hoeft het niet alleen te doen.
Omdat iedereen anders is, en een ander bedrijf heeft, helpt Dorien je ook persoonlijk (online) verder door middel van Q&A's en online actiemomenten.
Er bestaat op dit moment geen enkel andere online cursus binnen België en Nederland die jou de KonMari Methode op zo'n diepgaande en tegelijk persoonlijke manier aanleert.

Hoe zit het met refunds?

Nope, geen refunds. Dorien is overtuigd van de waarde van Clean Desk en werkt daarom alleen samen met vrouwen die een groeimindset hebben. Die 100% ownership nemen en in actie komen om tot hun doelen te geraken. #noexcuses
Je krijgt alle kennis en tools aangereikt die komaf maken met wanorde en rommel. Bovendien kan je al je vragen stellen in de besloten Facebook groep. En op momenten dat het moeilijk wordt, sta ik aan de zijlijn om voor je te cheeren en je met tough love een duwtje in de rug te geven. You've got this!

Andere vraag?