KonMari workshop 

KonMari-gecertificeerd
Voor particulieren en ondernemers
Gratis e-boek

Wil jij graag een KonMari-workshop volgen om te leren opruimen volgens de bekende Marie Kondo-methode? Dan zit je goed bij Helder Huis in Grobbendonk. Na zelf de magie van het opruimen volgens Marie Kondo ervaren te hebben, wil ik graag andere mensen helpen om orde te scheppen in hun huis, en zo ook in hun leven. In mijn Marie Kondo-cursus, ook wel KonMari-cursus, leer je alles over efficiënt opruimen.

 Heb je vragen over één van de trajecten?

Contacteer mij


Foto collage - Helder Huis

 Een KonMari-workshop leert je meer dan enkel opruimen 

Tot voor kort zagen de meeste mensen opruimen enkel als een vervelend klusje. Sinds de boeken van Marie Kondo is opruimen en ontspullen echter een ware rage, en dit met terechte reden. Het zorgt er niet alleen voor dat je huis mooier en overzichtelijker is, je krijgt ook meer ruimte en orde in je hoofd. Als gecertificeerde  KonMari-consultanthelp ik andere sterke vrouwen graag om ook deze orde in hun hoofd te bereiken. Daarom geef ik  workshops over het opruimen van je huis,  , de zogenaamde KonMari-workshops, in heel de regio rond Grobbendonk. In zo’n KonMari-cursus gaan we samen aan de slag met opruimen in jouw huis. Als professionele organizer  geef ik jou tips waarmee je tussen de sessies door zelf aan de slag kan. Na afloop van de Marie Kondo-cursus is je huis zo georganiseerd dat je nooit meer hoeft op te ruimen.

 Een Marie Kondo-cursus op afstand volgen 

Heb jij momenteel het budget niet om een volwaardige KonMari-cursus over opruimen te volgen of woon je erg ver van Grobbendonk? Ook dan help ik je graag verder. Elke laatste vrijdag van de maand organiseer ik een heus  opruimbootcamp . In deze gratis sessies kom ik virtueel bijeen met een groep gedreven vrouwen en gaan we samen opruimen volgens Mari Kondo. Dankzij deze  online opruimsessies  leer je meteen hoe je de theorie in de praktijk omzet én leer je een hoop toffe vrouwen kennen. Het is dus ideaal voor wie op laagdrempelige wijze een KonMari-workshop wilt volgen! Ik heb ook een gratis e-boek met handige opruimhacks , waarmee je de basics van het opruimen volgens Marie Kondo leert.


 Waar begin je best mee als je start met opruimen? 

 Volg me op Facebook 

Word lid van de besloten FACEBOOK GROEP en krijg gratis tips, stel jouw opruimvragen, en blijf als eerste op de hoogte van alle nieuwtjes.Facebook logo
  Hoe kan ik jou helpen?  
Kies de optie die jou op dit moment in je leven een stap dichter brengt bij jouw droomleven
Klik op de afbeelding om meer te weten.
 
Spark of joy - Helder Huis
Light reset traject - Helder Huis
Intensive reset traject - Helder Huis

 Leer alles over opruimen in mijn KonMari-cursus 

Wil jij een volwaardige KonMari-workshop volgen om het opruimen volgens Mari Kondo tot in de puntjes te beheren? Volg dan mijn Reset Traject, waarin we samen je huis grondig ontspullen. Neem hiervoor snel contact met mij op. Klik op de knop “contact” bovenaan de pagina of gebruik de handige chatfunctie in de rechteronderhoek. Schrijf je snel in en ervaar de levensveranderende kracht van een Marie Kondo-cursus!Your life truly begins after you've put your house in order