Online opruimen  

KonMari-gecertificeerd
Voor particulieren en ondernemers
Gratis e-boek

Wil jij graag een online training volgen over opruimen? Dan zijn de bootcamps van Helder Huis echt iets voor jou. Als opruimexpert gevestigd in Grobbendonk help ik vrouwen, in het bijzonder onderneemsters en freelancers, om hun werk en leven op orde te krijgen. In mijn online bootcamps ga jij samen met gelijkgestemde vrouwen concreet aan de slag met opruimen, terwijl ik begeleiding bied.

 Wil je weten welk traject het beste bij jou past?

Contacteer mij


Foto collage - Helder Huis

 In een online meeting samen aan de slag gaan met opruimen  

Samen opruimen is leuker dan alleen. Bovendien werkt het gezelschap van anderen motiverend bij het opruimen en organiseren. Daarom organiseer ik elke laatste vrijdag van de maand een online bijeenkomst met gedreven dames, waarin we samen aan de slag gaan met opruimen. Deze workshops opruimen draaien steeds rond een specifiek thema. De ene maand focussen we ons bijvoorbeeld op schoenen, de andere maand op reisspullen en nog een andere maand op klein kantoormateriaal. Ik geef eerst een korte uitleg over de aanpak en het thema van de maand, maar al heel snel ga jij concreet aan de slag met het opruimen. Uiteraard blijf ik tijdens het opruimen online beschikbaar en kan je mij al je vragen stellen. Als gecertificeerde KonMari consultant weet ik raad met al jouw opruimproblemen!

 De eerste stap om te zetten? 

 Volg me op Facebook 

Word lid van de besloten FACEBOOK GROEP en krijg gratis tips, stel jouw opruimvragen, en blijf als eerste op de hoogte van alle nieuwtjes.Facebook logo
  Hoe kan ik jou helpen?  
Kies de optie die jou op dit moment in je leven een stap dichter brengt bij jouw droomleven
Klik op de afbeelding om meer te weten.
 
Spark of joy - Helder Huis
Light reset traject - Helder Huis
Intensive reset traject - Helder Huis

 Zet de stap 

Mijn online bootcamps over opruimen zijn volledig gratis. Als je dus op zoek bent naar een professionele opruimcoach, ben je hier op de juiste plaats beland! Wel vraag ik om je vooraf in te schrijven. Lees hier alle informatie over mijn opruim bootcamps en reserveer je plaats! Wil je graag tips & tricks om ook buiten deze maandelijkse sessies je woning grondig op te ruimen? Download dan mijn gratis e-book met superhandige organizing tips.


Your life truly begins after you've put your house in order