Opruimcoach voor bedrijven 

KonMari-gecertificeerd
Voor solo-ondernemers en freelancers
Online cursus

Ben jij op zoek naar een goede opruimcoach voor bedrijven? Dat treft, want laat dat nu net mijn specialisatie zijn. Helder Huis in Grobbendonk richt zich op solo-ondernemers en freelancers die graag meer orde in hun hoofd en hun bedrijf willen. Ik leer jou hoe je meer ruimte en structuur creëert in je bedrijf, waardoor jij je kan focussen op wat écht belangrijk is. 

 Wil je weten welk traject het beste bij jou past?

Contacteer mij


Foto collage - Helder Huis

 Waarom een opruimcoach ook nuttig is voor bedrijven 

Wanneer je aan opruimen met Marie Kondo denkt, denk je waarschijnlijk in de eerste plaats aan opruimen in je huis en je privéleven. Deze bekende methode is echter ook ideaal om jouw bedrijf op orde te stellen. Zeker voor solo-ondernemers is je huis vaak ook je werkplek. Om het goed en efficiënt aan te pakken, is het een goed idee om samen te werken met een ervaren opruimcoach. Ik heb mij gespecialiseerd als opruimcoach voor bedrijven en ben dus de ideale persoon om jou te helpen.

 Mijn aanpak 

Mijn online cursus Clean Desk duurt drie maanden, maar je hebt hier een leven lang profijt van. Stap voor stap nemen we je volledige werkplek onder handen via een online videoreeks. Tijdens de cursus leer je de theorie en zijn er actiemomenten. Je krijgt een digitaal werkboek en een handige checklist ter ondersteuning. Ik ben ook steeds online bereikbaar voor vragen tijdens de drie maanden van Clean Desk. Aan het einde van de rit is je werkplek volledig getransformeerd, en ook jijzelf!

 Meer weten? 

 Volg me op Facebook 

Word lid van de besloten FACEBOOK GROEP en krijg gratis tips, stel jouw opruimvragen, en blijf als eerste op de hoogte van alle nieuwtjes.Facebook logo

 Zeg vaarwel tegen onnodige ballast 

Wil jij graag je onderneming op orde krijgen samen met een opruimcoach voor bedrijven? Schrijf je dan in voor mijn online cursus Clean Desk. Na inschrijving krijg je meteen toegang tot de videoreeks zo kan je er direct invliegen. Als je nu aanmeldt als Founding Member, kan je rekenen op een éénmalig lanceertarief


Your life truly begins after you've put your house in order