Opruimcoach prijs 

KonMari-gecertificeerd
Voor particulieren en ondernemers
Gratis e-boek

Heb jij interesse in een opruimcoach en vraag je je af welke prijs daaraan kleeft? Bij Helder Huis in Grobbendonk leer je de kunst van het opruimen voor een zeer schappelijke prijs. Bovendien is je huis nadien zo grondig opgeruimd, dat je daarna nooit meer tijd hoeft te verspillen aan heel je huis opruimen.

 Heb je vragen over één van de trajecten?

Contacteer mij


Foto collage - Helder Huis

 Bij deze opruimcoach betaal je de beste prijs 

Vandaag de dag zijn er steeds meer  opruimcoaches . Dit kan het moeilijk maken om de juiste te kiezen. Je wilt natuurlijk wel een goede opruimcoach hebben, en dit voor een zo laag mogelijke prijs. Ik ben een gecertificeerde  KonMari-consultant  , wat inhoudt dat ik een training gevolgd heb bij niemand minder dan Marie Kondo. Haar alom geprezen opruimmethode is zo grondig dat je nadien nooit nog je huis hoeft op te ruimen. Je betaalt bij mij eenmalig de kosten voor de  workshop over je huis opruimen  en daarna heb je zelf alle skills om je huis op orde te houden. Het is dus een zeer goede investering. Als  professionele organizer heb ik ook enkele gratis tools ontwikkeld. Zo heb ik een gratis e-book ontwikkeld met 63 handige organizing hacks . Ook organiseer ik elke laatste vrijdag van de maand een gratis  online opruimsessie  .

 Breng orde in je huis en hoofd aan een lage prijs 

Wil jij graag een KonMari-cursus volgen bij mij als opruimcoach voor een zeer scherpe prijs? Schrijf je dan in voor mijn Reset Traject. Voor slechts 1.500 euro krijg je een opgeruimd huis en een opgeruimd hoofd voor de rest van je leven. Wil je een extra intensieve aanpak, om zeker het beste resultaat te bereiken? Dan is de prijs 4.000 euro. Maak snel een afspraak via het contactformulier of stel je vragen via de handige chatfunctie onderaan de pagina.  .


 Ga je graag meteen in de actie? Je bent welkom in mijn Opruim Bootcamp! 

 Volg me op Facebook 

Word lid van de besloten FACEBOOK GROEP en krijg gratis tips, stel jouw opruimvragen, en blijf als eerste op de hoogte van alle nieuwtjes.Facebook logo
  Hoe kan ik jou helpen?  
Kies de optie die jou op dit moment in je leven een stap dichter brengt bij jouw droomleven
Klik op de afbeelding om meer te weten.
 
Spark of joy - Helder Huis
Light reset traject - Helder Huis
Intensive reset traject - Helder Huis

 Investeer éénmalig en breng orde in je huis voor de rest van je leven 

Wil jij graag een traject volgen bij mij als opruimcoach uit Grobbendonk (Antwerpen) voor een éénmalige prijs? Schrijf je dan in voor mijn Reset Traject. Voor slechts 1500 euro krijg je een opgeruimd huis en een opgeruimd hoofd voor de rest van je leven. Neem snel contact met mij op via dorien@helderhuis.be.Your life truly begins after you've put your house in order