KonMari Consultant 

KonMari-gecertificeerd
Voor particulieren en ondernemers
Gratis e-boek

Wil jij graag leren opruimen bij een gecertificeerde KonMari-consultant? Dan help ik je graag verder. Nadat ik een training volgde bij de enige echte Marie Kondo, opende ik Helder Huis in Grobbendonk. Als erkende KonMari-coach leer ik jou hoe jij je huis of bedrijf op orde brengt en houdt.

 Heb je vragen over één van de trajecten?

Contacteer mij


Foto collage - Helder Huis

 De enige KonMari Consultant, gericht op solo-onderneemsters en freelancers 

Iedereen heeft vast al eens gehoord van de Marie Kondo-methode. Maar wist je dat er speciale opruimcoaches bestaan die jou deze methode aanleren? Ik ben een van de weinige gecertificeerde KonMari consultants in België. Bovendien ben ik de enige KonMari coach in het land die zich specifiek richt op freelancers en solo-onderneemsters. Ik wil namelijk als professionele organizer ondernemende vrouwen helpen om hun bedrijf efficiënt te runnen én voldoende tijd voor zichzelf over te houden. En hoe lukt dat beter dan met een opgeruimd en gestructureerd huis en bedrijf? In mijn KonMari workshops pakken we samen jouw huis en bedrijf aan. Je zal zien dat je onmiddellijk meer ruimte creëert en orde in je hoofd krijgt.


 Begin bij het begin. Ik deel mijn beste organizing hacks in dit gratis e-boek 

 Volg me op Facebook 

Word lid van de besloten FACEBOOK GROEP en krijg gratis tips, stel jouw opruimvragen, en blijf als eerste op de hoogte van alle nieuwtjes.Facebook logo
  Hoe kan ik jou helpen?  
Kies de optie die jou op dit moment in je leven een stap dichter brengt bij jouw droomleven
Klik op de afbeelding om meer te weten.
 
Spark of joy - Helder Huis
Light reset traject - Helder Huis
Intensive reset traject - Helder Huis

 Leer de magie van het opruimen van een erkende KonMari coach 

Wil jij graag je huis of bedrijf aanpakken met een heuse KonMari-consultant? Schrijf je dan in voor mijn Reset Traject . Je kan contact met mij opnemen via de chatfunctie rechtsonder of het contactformulier dat je bovenaan de pagina kunt bereiken. Alle informatie over  de prijsr  en de inhoud vind je online. Wil jij ook graag handige  gratis opruimtips  van een ervaren KonMari-coach in je inbox ontvangen? Laat dan zeker je e-mailadres achter.

Your life truly begins after you've put your house in order